Zásady ochrany osobných údajov

Vaše osobné informácie sú chránené

Adresa našej webovej stránky je:  https://www.exmoza.sk/

Ochranu súkromia a osobných údajov považujeme za svoju prvoradú povinnosť. S osobnými údajmi našich užívateľov nakladáme výhradne v súlade s platnou legislatívou.

Dáta spracúvame iba v nevyhnutne potrebnom rozsahu a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z., najmä na základe súhlasu dotknutej osoby podľa § 14 zákona č. 18/2018 Z. z.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechávajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Kontaktné formuláre

Pre možnosť kontaktovania nás môžete využiť na našej stránke kontaktný formulár. V ňom nám zasielate údaje ako meno, priezvisko, email (príp. telefónne číslo). Tieto údaje budú použité výhradne ako možnosť Vás spätne kontaktovať a nebudú zaradené do žiadnej databázy (reklamné emaily, newsletter, ai).

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený (Facebook, Twitter, LinkedIn, atď).

Analytika

Táto internetová stránka zhromažďuje a uchováva údaje pre marketingové a optimalizačné účely zlepšovania webu. Môžu byť nastavené cookies vo Vašom prehliadači.

Bez výslovného súhlasu našich používateľov sa údaje zozbierané pomocou technológie Google Analytics (a iných – napr. Google AdWords) nepoužijú na identifikáciu konkrétneho návštevníka a nezhromažďujú sa spolu s inými osobnými údajmi držiteľa pseudonymu.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Osobné údaje získané pomocou súborov Cookie spracúvame po dobu 5 rokov.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Na základe Zákona o ochrane osobných údajov a ďalších predpisov (najmä Obecného nariadenia o ochrane osobných údajov) máte nasledujúce práva:

  • Právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať
  • Právo svoje osobné údaje opraviť, doplniť
  • Právo požiadať obmedzenie spracovania osobných údajov
  • Právo v určitých prípadoch vzniesť námietku proti spracovaniu osobných údajov
  • Právo požadovať prenesenie svojich osobných údajov
  • Právo na prístup k svojim osobným údajom
  • V určitých prípadoch právo na upozornenie o porušení zabezpečenia osobných údajov
  • Právo „byť zabudnutý“ – tzn. právo na vymazanie svojich osobných údajov, ak nám ich spracovanie neukladá iný právny predpis alebo iná zákonná povinnosť

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje?

Komentáre návštevníkov, či Kontaktného formulára môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu. Inak Vaše údaje neposielame žiadnej tretej strane.

Ako môžete svoj súhlas odvolať?

Naša spoločnosť zlikviduje uchovávané údaje po uplynutí doby určenej zákonom, udeleným súhlasom alebo ak ich už nebude potrebovať. Máte právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas na spracovanie alebo využívanie vašich osobných údajov s účinkami do budúcnosti. Pošlite e-mail na adresu exmo@exmoza.sk alebo list na našu adresu.

Ako chránime vaše údaje?

K ochrane údajov pri ich zadávaní alebo zobrazovaní používame technológiu Secure Socket Layer (SSL). Citlivé dáta (čísla kariet apod.) nie sú ukladané na naše servery.

Naša stránka je chránená modulmi proti hackerským útokom, aby sme zabránili odcudzenie Vašich osobných údajov.

Kto má prístup k Vašim osobným údajom?

K Vašim osobným údajom máme prístup iba my, ako Správca osobných údajov.

Kontaktné informácie

EXMO spol. s r.o.
Pri Kysuci 99/77
010 01, Žilina

IČO: 36 004 464

exmo@exmoza.sk

0905 478211
041/ 7235337